Phil Riley Ltd

This recent project in Burnley was a complete rebuild from scratch with many varying levels to contend with. Due to the natural topography of the land and previous uses of the garden there were at least 7 different height areas.
We redesigned it to create maximum paved space for entertaining, maximum grass for the children and complemented by a low maintenance planting scheme.

Paving used was Marshalls sawn versero jumbo flags for a premium finish, complemented by natural stone driveway setts around the lawn to give a defined and striking edge that also eliminates the need for a strimmer when cutting the grass!
The project was topped of with the installation of a sturdy interlocking modern log cabin, painted sympathetically to suit the paving and new fence.

 

Click and drag the arrows to reveal the whole image. The image on the left was taken during the project and the image on the right shows what the garden looks like now.